VLEES IN DE KUIP


Americain met Kropsla en Verse Frietjes

€ 1850

à la minute gemalen rundsvlees op traditionele wijze.
Onglet à L'échalotte met Kropsla en Verse Frietjes

€ 2400

Rundsspier op Grootmoeders’ Wijze voor de Vleesliefhebber
Filet Pur van Belgisch Witblauw (3 w. Gerijpt)

€ 3100

Topkwaliteit van de Koe met Kropsla & Verse Frietjes.
Entrecote van overal

€ 32-40

Van over heel de wereld, met kropsla en verse frietjes.

STRAFFE KOST


Duo van Huisgemaakte Kaaskroketten

€ 1250

Op Bomma’s wijze met Groensel & Brood
Duo van Huisgemaakte Grijze Garnaalkroketten

€ 1850

Op Bomma’s wijze, met Garnalen van ne Pjeirevisser uit Nieuwpoort-Bad
Tijgerscampi’s ‘De Kroon’ met Puree

€ 2500

Specialiteit van de Chef met Witloof & witte Wijn
Op Vel gebakken Kabeljauw met Krielaardappeltjes

€ 3200

Uit de Noordzee, Provençaalse groenten & Rivierkreeftjes

EETSTAMINEE IN DE KROON

Reserveren kan via het invulformulier of ons telefoonnummer