VLEES IN DE KUIP


Americain met Kropsla en Verse Frietjes

à la minute gemalen rundsvlees op traditionele wijze.
Onglet à L'échalotte met Kropsla en Verse Frietjes

Rundsspier op Grootmoeders’ Wijze voor de Vleesliefhebber
Filet Pur van Belgisch Witblauw (3 w. Gerijpt)

Topkwaliteit van de Koe met Kropsla & Verse Frietjes.
Entrecote van overal

Van over heel de wereld, met kropsla en verse frietjes.

STRAFFE KOST


Duo van Huisgemaakte Kaaskroketten

Op Bomma’s wijze met Groensel & Brood
Duo van Huisgemaakte Grijze Garnaalkroketten

Op Bomma’s wijze, met Garnalen van ne Pjeirevisser uit Nieuwpoort-Bad
Tijgerscampi’s ‘De Kroon’ met Puree

Specialiteit van de Chef met Witloof & witte Wijn
Op Vel gebakken Kabeljauw met Krielaardappeltjes

Uit de Noordzee, Provençaalse groenten & Rivierkreeftjes

EETSTAMINEE IN DE KROON

Reserveren kan via het invulformulier of ons telefoonnummer